Nintendo predstavil konzolo Wii U

Foto: Žurnal24 (Foto: Nintendo)
Nintendo je predstavil igralno konzolo Wii U, ki bo nasledila popularni Wii in bo na trg prišla leta 2012. Njena glavna značilnost je upravljalnik, na katerem bo 6,2-inčni zaslon.
Oglej si celoten članek

Upravljanik bo tako omogočal, da boste lahko z njim igrali na daljavo ali pa boste igrico spremljali na vgrajenem zaslonu.

V družini tako več ne bo moglo priti do spora, ko bi eden izmed družinskih članov še naprej rad igral igrico, drugi pa bi raje gledal televizijo.

Na trg bo Wii U, ki bo združljiv z Wii, prišel leta 2012. Natančnega datuma v Nintendu še niso izdali. Prav tako še ni znana cena nove naprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.