Niš: z balkona vrgla sina in hčerko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Nišu se je nekaj minut po polnoči zgodila družinska tragedija, ki spominja na tisto z Zaloške v Ljubljani 27. marca letos. Mati je z balkona stolpnice vrgla sina in hčerko. Slednja je padec preživela.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletna Srbkinja je dveletnega sina in petletno hčerko z balkona iz četrtega nadstropja stolpnice vrgla okoli pol enih zjutraj. Nato je z balkona skočila še sama.

Mati in sin sta umrla na kraju dogodka, hčerka pa je padec preživela. Trenutno jo zdravijo v niškem kliničnem centru, srbski Blic pa poroča, da ni v smrtni nevarnosti.

Po neuradnih podatkih časnika naj bi bila mati v stanju težke depresije. Policijska preiskava še poteka.

Spomnimo, da je 27. marca na Zaloški cesti v Ljubljani oče najprej z okna iz devetega nadstropja vrgel petletno hčerko in nato skočil še sam. Oče je umrl na kraju dogodka, deklica pa nekaj dni kasneje v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.