Niso mogli verjeti, da je v razbitini kdo preživel

Foto: 24sata Prometna nesreča na avtocesti A3 Foto: 24sata Prometna nesreča na avtocesti A3 Foto: 24sata Prometna nesreča na avtocesti A3
V soboto je na avtocesti A3 pri Slavonskem Brodu prišlo do trčenja avtomobila in tovornjaka.
Oglej si celoten članek

Tovornjak s srbskimi registrskimi oznakami je prebil dvojno zaščitno ograjo, zapeljal na nasprotno stran avtoceste in silovito trčil v avtomobil hrvaških registrskih oznak. V avtu sta bili dve osebi, obe sta huje ranjeni in sta v bolnišnici v Slavonskem Brodu.

Priče nesreče, ki so prihitele na pomoč, menda niso mogle verjeti, da sta potnika preživela. 

Do nesreče je po podatkih policije prišlo, ker je na tovornjaku, ki ga je vozil 27-letni državljan Srbije, počila guma. Voznik je izgubil nadzor nad vozilom, prebil zaščitno ograjo in na nasprotni strani avtoceste trčil v passata, v katerem sta bila 53-letni voznik in 30-letna sopotnica, oba hrvaška državljana.

V smeri proti Zagrebi je bila avtocesta zaprta več kot dve uri.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.