Norija za šamponom za hitro rast las

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kanadski znanstveniki so predstavili nov šampon, ki pomaga pri hitrejši rasti las. Lasje naj bi ob uporabi omenjenega šampona na mesec zrasli za pet centimetrov, kar je dvakrat več kot bi zrasel las v normalnih okoliščinah.
Oglej si celoten članek

Potrošniki so šampon s trgovskih polic razgrabili v 24 urah, v Veliki Britaniji, kamor bo prispel 23. januarja, pa ga je naročilo že 5.000 ljudi.

Najbolj naj bi bil zaželen med rakavimi bolniki, ki jih zdravijo s pomočjo kemoterapije, po zagotovilih prodajalcev pa po njem povprašuje veliko tistih, ki obžalujejo, da so si pri frizerju preveč skrajšali pričesko.

Šampon pa ni v pomoč tistim, ki so že izgubili lase, saj stimulira rast le obstoječih las, ne povzroča pa ras novih las.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:07 6. Januar 2013.

    Ko vsaj obrvi ne bi rasle tako hitro!<br /><br />http://youtube.com/watch?v=aB7Rokb_8-Q

  • 15:12 6. Januar 2013.

    Jst se bolj bojim, ker ni zagotovila da nebi bile v nekaj leti kake posledice, kot so trajna izguba las …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.