Norveška policija v središču Osla našla bombo

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveška policija je v soboto zvečer v Oslu našla eksplozivno napravo, ki jo je nazorovano razstrelila.
Oglej si celoten članek

Napravo so našli v plastični vrečki v bližini centra mesta. Kordoni policistov so obkolili območje Grönland in napravo kontrolirano razstrelili. Moškega, ki naj bi vrečko prinesel, so prijeli. Po podatkih policije ni šlo za močan eksploziv.

Norveška policija je stopnjo pripravljenosti povečala po petkovem napadu v Stockholmu, ko je napadalec s tovornjakom zapeljal v množico ljudi. Napad je terjal življenja štirih ljudi, 15 je ranjenih. Na voznikovem sedežu v tovornjaku so napšli tudi neznano napravo. k orje v veleblagovnici v Stockholmu, ki je terjal štiri ljudi in ranil 15 več.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:16 9. April 2017.

    Norvežanom bo še žal za Brejvikom???

  • mph
    13:30 9. April 2017.

    Ti pa si ga prebral, verjetno kar v originalu, kajti kot včasih za Biblijo velja, da bi se moral Koran …

  • 11:56 9. April 2017.

    Če v koranu to vse piše, kar trdiš, zakaj se pa to vse po svetu dogaja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.