Nosečnici iz trebuha izrezala in ukradla otroka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženska je bila v osmem mesecu nosečnosti, ko jo je napadel par in ji ukradel otroka.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna Rosa Isela Castro Vazquez je bila v osmem mesecu nosečnosti, ko je postala žrtev para, ki je želel njenega otroka. Moški in ženska sta s pomočjo sporočil prek socialnih omrežij nosečnico zvabila v lekarno v bližini njenega doma v Veracruzu. Tam naj bi ji predala oblačila za dojenčka. 

Nadzorne kamere so posnele srečanje nosečnice in obeh osumljencev. Osumljenca sta žrtev pospremila v avtomobil. Njeno truplo so kasneje našli na območju ranča Los Arrieros. Osumljenca sta nosečnici iz trebuha izrezala otroka in ga vzela s seboj. 

Ko so osumljenca aretirali, sta imeli pri sebi novorojenčka. Lokalni mediji poročajo, da naj bi osumljenka otroka odnesla v tamkajšnjo bolnišnico, kjer pa ni mogla dokazati, da je otrok njen. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.