Nov napad je le vprašanje časa

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriške oblasti svoje državljane svarijo pred potovanjem v Evropo, češ da teroristi načrtujejo nove napade po vsej celini.
Oglej si celoten članek

Ameriško zunanje ministrstvo je v dokaj resnem opozorilu svoje državljane pozvalo, naj bodo zelo pazljivo na javnih prostorih, posebej na javnem prevozu.

"Teroristi nadaljujejo z načrtovanjem napadov v bližnji prihodnosti. Njihove tarče ostajajo športni dogodki, turistične znamenitosti, restavracije, javni prevoz," so zapisali.

V včerajšnjih napadih, ki so terjali več kot 30 življenj, je bilo poškodovanih vsaj šest ameriških državljanov.

"Vlade evropskih se trudijo v boju proti skrajnežem. Z našimi zavezniki sodelujemo in še naprej bomo z njimi delili informacije, s katerimi bomo poskušali čimbolj natančno določiti morebitne teroristične grožnje," še sporočajo iz State Departmenta. 

Skrajneži so na spletu objavili sporočili, v katerem so zapisali, da so bila prizorišča napadov skrbno izbrana in da najhuje šele prihaja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 22:21 23. Marec 2016.

    A Angela je leva?

  • 21:29 23. Marec 2016.

    Afgane, vsaj par dni bodi tiho, da se prah okoli Bruslja poleže. Do nove pishdarije.

  • 14:13 23. Marec 2016.

    Mislim da je to posledica dolgoletne krize na Bližnjem vzhodu. Kuharjev te krize je kar nekaj, ampak mislim da "multi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.