Nov napad v Parizu, napadalca že ubili

Foto: EPA
Foto: EPA
Pripadniki francoske policije so ubili človeka, ki naj bi oborožen tekel proti policijski postaji v severnem predelu Pariza, v območju Barbes, poročajo tuji mediji.
Oglej si celoten članek

Policija je medijem potrdila, da je moški skušal vstopiti v prostore policijske postaje, bil naj bi oborožen z nožem, tako poroča agencija Reuters. Vzklikal naj bi: "Alah je velik!"

Do napada je prišlo ravno ob obletnici terorističnih napadov na redakcijo satiričnega časopisa Charlie Hebdo. Tuji mediji špekulirajo, da je morda tudi ta napadalec skušal izvesti teroristični napad.

Nekateri tuji mediji navajajo, da je bila na mesto dogodka poslana ekipa pirotehnikov. Ali je imel moški okrog pasu zavezan eksploziv, še ni potrjeno, informacije so si nasprotujoče.

Policisti so meščanom svetovali, da se izogibajo omenjenega območja, tistim, ki tam živijo, pa so naročili, da ne gledajo skozi okna in ne hodijo na balkone.

Foto: EPA Pariz - napad ob obletnici

Več sledi...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:05 7. Januar 2016.

    ..and another one bytes the dust

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.