Nov nevaren spletni izziv

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekateri izzivi igre, ki jo na spletu poznajo kot "Izziv modrega kita", so vstajanje ob 4.20, celodnevno gledanje grozljivk in rezanje oblike kita na roke ali noge - z nožem.
Oglej si celoten članek

Samo v Rusiji je nevarni novi spletni izziv privedel do samomorov 130 nastnikov. Kot piše Daily Mail se izziv širi v notranjost Evrope. Igra se sestoji iz niza izzivov, ki jih morajo izpolniti tisti, ki se ji priključijo. Izziv skupno traja 50 dni, naslednji dan tisti, ki se ji odločijo priključiti, dobijo nalogo, da si vzamejo življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:33 3. Maj 2017.

    Ti najstniki bi morali imeti neko delo doma in ne samo sedeti pred internetom. Več dela bi jim starši naložili …

  • 16:39 3. Maj 2017.

    eh .. temu se reče naravna selekcija :)

  • 14:12 3. Maj 2017.

    In vi ste bolj fu**jeni kot vsi drugi ker o tem še pišete in širite sranje. Bravo, "novinar" od kur**a!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.