Nov strelski napad: pretresljiv posnetek začetka napada

Foto: Profimedia
Policija je potrdila, da je več ljudi umrlo. Mrtev naj bil tudi osumljenec.
Oglej si celoten članek

V Jacksonvillu na Floridi je v enem od tamkajšnjih trgovskih centrov, kjer je potekal turnir v igranju računalniške igre Madden 19, moški streljal na ljudi. Pri tem je najmanj štiri osebe ubil. Tamkajšnja policija je potrdila, da je mrtev tudi strelec.

Dogajanje na turnirju so prenašali tudi na spletu. Na enemu od posnetkov je tako slišati več strelov. Policisti so javnost pozvali, naj se ne približujejo območju.  

19-letni Drini Gjoka, eden od igralcev na turnirju, je prek družbenih omrežij sporočil, kako veliko srečo v nesreči je imel. "Krogla je zadela moj palec," je tvitnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.