Nove težave malezijske družbe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Letalo malezijske letalske družbe, ki je bilo na poti iz Kuala Lumpurja v Seul, je moralo zasilno pristati v Hongkongu.
Oglej si celoten članek

Letalu malezijske letalske družbe je odpovedal generator, zaradi česar je moralo zasilno pristati na letališču v Hongkongu. Na airbus 330-300 so v pripravljenosti čakali gasilci, a je k sreči pristal brez težav.

Letalska družba je v izjavi zapisala, da so let MH066 preusmerili na letališče v Hongkongu, potem ko je nehal delovati glavni generator. K sreči je pomožna enota zagotovila dovolj električne energije do pristanka.

Za 271 potnikov na poti v Seul so prevoz do končnega potovalnega cilja zagotovili z drugimi prevozniki.

Malezijska letalska družba je od 8. marca pod budnim očesom javnosti, saj vse od takrat ves svet išče pogrešano letalo, ki je bilo namenjeno iz Kuala Lumpurja v Peking.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.