Novinar ubit med javljanjem v živo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Poročal je s prizorišča nasilnih protestov. Tudi sam je postal njihova žrtev.
Oglej si celoten članek

Novinar iz Nikaragve je postal žrtev nasilnih protestov, so sinoči poročali mediji v tej državi. Angel Gahona se je javljal v živo iz obmorskega mesta Bluefields na jugu države, ko se je oglasil strel, novinar pa padel na tla, zadet v glavo.

Na posnetku je opisoval razdejanje po nasilnih protestih, razlagal je o uničenem bančnem avtomatu. Snemalec je bil fokusiran na ta avtomat, ko se je zaslišal strel in kriki.

Ljudje so kričali njegovo ime in hiteli klicati na pomoč. Novinar je žal podlegel na mestu. Kdo je streljal nanj, ni znano.

Kot pišejo lokalni mediji so bili v mestu oboroženi policisti kot tudi skupine, ki se borijo proti protestnikom, ki so se vzdignili zoper državo, saj skuša zmanjšati pokojnine in delavske pravice.

Do včeraj je v protestih, ki trajajo šest dni, umrlo najmanj šest ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.