Novinarsko ekipo rešil pred tigrom

Foto: Žurnal24
Bivši ruski predsednik in sedanji premier Vladimir Putin se je izkazal za velikega junaka. Ekipo ruske televizije Rossija je rešil pred nevarnim sibirskim tigrom.
Oglej si celoten članek
 
 

Vladimirju Putinu ni uspelo le videti velikega plenilca iz neposredne bližine, ampak je tudi rešil našo televizijsko ekipo.

novinar Rossije

 
Ruske medije so preplavile vesti in fotografije zadnjega junaškega podviga premierja Vladimirja Putina – sredi sibirske tajge, oblečenega v kamuflažno obleko, s puško v roki in iz oči v oči z redkim sibirskim tigrom, težkim več kot 450 kilogramov.

Premier se je med obiskom na ruskem Daljnem vzhodu mudil v naravnem rezervatu Usirski, v katerem živijo redki sibirski tigri (Panthera tigris altaica), ki jih v Rusiji kličejo tudi amurski tigri. Medtem ko si je v spremstvu strokovnjakov za divje živali in novinarjev nameraval ogledati ujete tigre, se je eden od njih nepričakovano osvobodil in stekel proti televizijski ekipi ruske državne televizije Rossija, ki je stala nedaleč od Putina. Ta je nemudoma stopil v akcijo in v zver izstrelil pomirjevalo.

V medijih so med drugim zakrožile fotografije Putina ob speči živali. Po poročanju ruske tiskovne agencije Interfaxa je premier tigra poljubil, mu nataknil poseben sledilec in mu zašepetal: "Zbogom."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.