Novince pretepali z verigami

Foto: Žurnal24 Eden od vojakov je posnel grozljivi "ritual".

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po spletu je zaokrožil posnetek grozljivega mučenja novincev v švicarski vojski.
Oglej si celoten članek

Novinci na posnetku nemočno stojijo naslonjeni z rokami na zid. Nadrejeni, ki šesterici nesrečnežev stojijo za hrbtom, novince tepejo z verigami, slednji pa kričijo od bolečin. Na posnetku se sliši tudi smeh nadrejenih.

Grozljivo dogajanje v vojašnici  v mestu Bière je posnel vojak T. M. "Nihče mi ne bi verjel, kaj počnejo novincem, če tega ne bi posnel," je dejal vojak, ki dodaja, da so novinci v vojski šele sedem tednov in da gre za "ritual".  

Predstavnik švicarske vojske je potrdil, da je pretepanje vojakov posneto v Bièreju in da početje ostro obsojajo. "Preiskava še vedno poteka, toda zagotavljamo, da bodo vsi, ki so kakorkoli sodelovali v tem, odgovarjali," je še povedal Christoph Brunner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.