Novo v primeru mame, ki je ostala brez očeta, moža in še 2-letnega sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tragična zgodba mlade ženske, ki je povzročila prometno nesrečo in ostala brez sina, pred tem pa pokopala tudi očeta in moža.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem še vedno odmeva tragična prometna nesreča, v kateri je v ponedeljek brez komaj 2-letnega otroka ostala 32-letna mama iz kraja Antin, ki je nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti tudi povzročila.

Preiskava policije je pokazala, da je ženska vozila prehitro, vozišče je bilo mokro in spolzko. Pri vožnji jo je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je trčila v nasproti vozeče vozilo. V nesreči so se štirje ljudje huje poškodovali, petemu, komaj 2-letnemu otroku, pa v bolnišnici niso več mogli pomagati, zaradi posledic nesreče je umrl.

Kot piše Večernji list z nesrečno 32-letno žensko žaluje vsa njena bližnja in dalnja okolica. Sosedje vedo povedati, da ni nikoli divjala z avtomobilom in da je vedno lepo skrbela za otroka. V avtomobilu je bila poleg nesrečnega dečka še njegova 5-letna sestrica.

Nova tragedija Dveletni deček izgubil življenje, mamo zaneslo pred drugi avto

Sama za vse

Sosedje v kraju Antin, kjer je 32-letnica doma, povedo, da se je v kraj z možem preselila iz Vinkovcev. Kupila sta majhno družinsko hišo in jo začela opremljati, dokler se letos v družini niso začele vrstiti tragedija za tragedijo.

Najprej je pokopala očeta, nato čez dva tedna še moža. Oba sta zbolela za rakom. Ker je njena mama ravno tako bolna in onemogla, je bila 32-letnica praktično sama za vse. Za skrb za bolnega moža, očeta in za skrb za dva majhna otroka. Sicer trgovka je - tako pravijo sosedje - lepo skrbela za vse svoje in se po svojih najboljših močeh trudila zanje.

32-letnica je sicer zaradi poškodb še vedno v bolnišnici in pod pomirjevali, sosedje se sprašujejo, ali sploh ve za še eno tragedijo, ki jo je doletela.

Za hrvaške medije se je oglasil šef občine Tordinci Željko Matanović, v kateri živi nesrečna družina, in povedal, da bodo na občini pomagali, kolikor je v njihovi moči. Natančno, kakšna bo ta oblika pomoči, še ni mogel navesti, je pa dodal, da bodo pomagali tako na občini kot ljudje posamezno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:50 6. November 2019.

    In kaj ste spet novega odkrili v tej tragediji????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.