Novo v primeru nesreče dečka na Hrvaškem

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaški najstnik v smrtni nevarnosti zaradi udarca elektrike med plezanjem po vagonu,
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali v soboto, se je na železniški postaji na Hrvaškem zgodila tragična nesreča, ki je ni nihče pričakoval.

Tragično Deček splezal na vagon, stresla ga je elektrika

V zagrebški otroški bolnišnici se zdravniki borijo za življenje 15-letnika, ki ga je v soboto zvečer med plezanjem na vagon pri železniški postaji v Slavonskem Brodu stresla elektrika, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Pri tem je dobil hude opekline, ki pokrivajo več kot polovico njegovega telesa.

Nesreča se je zgodila v soboto okoli 19. ure. Policija je pri preiskavi nesreče ugotovila, da se je mladoletnik povzpel na vagon v sklopu kompozicije za razsuti tovor, pri tem pa ga je stresla elektrika.

Reševalci so ga najprej odpeljali v bolnišnico v Slavonskem Brodu, ponoči pa so ga prepeljali na kliniko za otroške bolezni v Zagrebu.

Hude opekline

Direktor bolnišnice Goran Roić je povedal, da ima hude opekline, ki prekrivajo več kot 50 odstotkov telesa. Dodal je, da ga trenutno operirajo, že v Slavonskem Brodu pa so ga intubirali in uspavali.

"Takšne poškodbe so zelo resne in življenjsko nevarne. 50 odstotkov (telesa) je v hudih in globokih opeklinah. Gre za drugo in tretjo stopnjo opeklin z možnimi poškodbami drugih organov," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:22 9. April 2023.

    Kaj je hotel ukrasti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.