Novo Zelandijo streslo

Foto: Reuters potres, Nova Zelandija Foto: EPA potres, Nova Zelandija Foto: EPA potres, Nova Zelandija Foto: EPA potres, Nova Zelandija Foto: Reuters potres, Nova Zelandija
Prebivalce novozelandskega mesta Christchurch sta prestrašila popotresna sunka z magnitudo 5,2 in 6,3.
Oglej si celoten članek

Policijski inšpektor Murray Hurst je za CNN povedal, da je nov potres povzročil gmotno škodo ter da je nekaj ljudi poškodovanih, vendar nihče ni v življenjski nevarnosti.

Policija je zaradi nevarnosti uhajanja plina evakuirala gospodarsko središče mesta. Več stavb so izpraznili in zaprli zaradi nevarnosti, da bi se porušile. Prav tako je zaprtih nekaj mostov.

Prvi potresni sunek z magnitudo 5,2 je imel epicenter 9 kilometrov jugovzhodno od mesta, močnejši z magnitudo 6,0 pa 13 kilometov severovzhodno od Christchurcha.

Mesto je zatreslo skoraj štiri mesece po katastrofalnem potresu z magnitudo 6,3, v katerem je umrlo 181 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.