Novorojenčka pustila, da je umrl. To so podrobnosti.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Mlada mama je novorojenčka pustila v vinogradu.
Oglej si celoten članek

Madžarska policija je objavila podrobnosti tragičnega dogodka, do katerega je prišlo blizu hrvaško-madžarske meje. 

V bolnišnico v Osijeku so prepeljali 31-letnico hrvaške narodnosti. Madžarska policija objavlja, da se domneva, da je rodila na Madžarskem, a je novorojenčka pustila za seboj. 

S pomočjo hrvaških kolegov so pristojni na Madžarskem novorojenčka našli v vinogradu. Zdravniki so ga uspeli stabilizirati do prihoda nujne medicinske pomoči, s helikopterjem je bil prepeljan v bolnišnico, kjer pa je dojenček žal umrl.  

V nadaljevanju je fotografija reševanja, ki jo je objavila policija na Madžarskem.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:14 18. Junij 2022.

    Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej …

  • 22:07 17. Junij 2022.

    Za otroke gre. Kje je zdej primc? To je posledica tega, da na hrvaskem ni mogoce anonimno narediti splav do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.