Nuna vozila 180 kilometrov na uro

Foto: Žurnal24 Papež ima le lažji zlom zapestja, a dirjajoča nuna tega ni vedela.
Šestinpetdesetletna nuna je bila tako v skrbeh, ko je slišala, da so papeža Benedikta XVI. odpeljali v bolnišnico, da je pozabila na hitrost in pognala avto na 180 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek
"Prav imaš, fant moj, ampak tako hitro vozimo iz strahu za zdravje svetega očeta," je zaskrbljena nuna odgovorila na policistovo vprašanje, zakaj vozi tako hitro. Omejitev je prekoračila za kar 50 kilometrov na uro. Pri tem je imela še dve "sokrivki", prav tako nuni, ki sta prav tako čim prej želeli priti v bolnišnico, da preverita, kaj je s svetim očetom.

A torinski policist je kljub "višji sili", ki je nuno pripravila do kršenja prometnih predpisov, ostal neomajen. Za en mesec ji je vzel vozniški izpit, plačati pa bo morala tudi 375 evrov kazni.

Je pa nuna tisti dan izvedela vsaj eno dobro novico; papež je pri padcu utrpel le manjši zlom zapestja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.