Ob govoru Clintonove vihrala jugoslovanska zastava

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Hillary Clinton je na tradicionalni večerji Nacionalnega združenja za napredek temnopoltih (NAACP) nagovorila zbrane. Pogledi pa so se ustavili na eni od zastav.
Oglej si celoten članek

Združenje NAACP je v Detroitu organiziralo 61. Večerjo, na kateri je Hillary Clinton spregovorila o rasizmu, težavah javnega šolstva v ZDA in seveda o Donaldu Trumpu. Nad njenimi besedami so bili zbrani navdušeni.  

Del dogodka je bil sprevod zastav, ki naj bi simbolizirale raznolikost, in med njimi se je znašla – verjeli ali ne – tudi zastava bivše Jugoslavije. Zakaj se je zastava znašla tam, še ni znano.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:58 4. Maj 2016.

    Vihrala je zastava, ki so jo američani-angleži-nemci ter vatikansko podprte ustaše uničili.<br />Če je kdo širil separatizem so to prav …

  • 10:28 3. Maj 2016.

    Ena črnka jo je vihtela ali pa meksikanka. Vprašanje je, če je vedela kam paše.

  • Oh kaj vse bi ljudje naredil za 5 min slave. Čestitke misija: 5 min slave uspela. In kaj zdej? Nič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.