Ob pogledu na diktatorja vsi "ozdraveli"

Foto: Reuters Kim Džong Un Foto: Reuters Kim Džong Un Foto: Reuters Kim Džong Un
Kim Džong Un na propagandnem pohodu.
Oglej si celoten članek

Severno korejski diktator je obiskal najmodernejšo (verjetno tudi edino) otroško bolnišnico in stomatološko ambulanto v državi. Njegov prihod naj bi razveselil medicinske sestre, zdravnike in tudi paciente, ki so se menda dvignili iz postelje, ko je v sobo prišel veliki voditelj.

Fotografije, ki jih je v svet poslala severnokorejska tiskovna agencija, pa verjetno nenamerno opozarjajo še na eno zgodbo. Okroglolični diktator je v primerjavi z zdravniki, novinarji in medicinskimi sestrami videti izjemno zdrav. Upadla, bleda in izčrpana lica njegovih podanikov so ob njegovem debelušnem obrazu še bolj opazna, kot bi bila sicer.

Znano je, da diktator najraje pita svoje pse, a tudi te le takrat, ko se hoče znebiti nezaželenega sorodnika.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:12 23. Marec 2014.

    Bruh.

  • 11:44 23. Marec 2014.

    Ta bandit je za pred zid!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.