Ob strmoglavljenju zadelo ob most

Foto: Youtube Strmoglavljenje letala Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu Foto: EPA Letalska nesreča na Tajvanu
V strmoglavljenju letala v reko 12 mrtvih.
Oglej si celoten članek

Najmanj 12 oseb je umrlo v letalski nesreči, ki se je zgodila v bližini tajvanske prestolnice Tajpej. Letalo letalske družbe TransAsia Airways je strmoglavilo v reko Kilung, posnetki, objavljeni na socialnih omrežjih pa kažejo, da je ob tem zadelo ob most na obvoznici.

V nesreči je bilo poškodovanih šest oseb, še več pa je bilo ujetih v razbitinah letala. 28 so jih uspeli rešiti, 18 pa jih pogrešajo. Med potniki je bilo 31 kitajskih turistov.

Po navedbah tujih medijev je bilo na letalu v času nesreče 58 potnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:01 5. Februar 2015.

    Poglej, poglej! Stroka kar nekaj časa potrebuje, da ugotovi vzrok nesreče, naš Žurnalček pa s prve "z žebljico na glavico". …

  • 11:09 4. Februar 2015.

    Premajhna hitrost in posledično izguba vzgona. Letalo ni pristajalo in se med tem nagnilo na levo stran , ampak je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.