Obama rešil Kosorjevo iz zadrege

Foto: Žurnal24 Kosorjevo je v zadrego spravila rdeča torba. (Foto: Reuters)
Hrvaška premierka Kosorjeva, ki se je včeraj kot edina ženska udeležila večerje z ameriškim predsednikom Obamo, je pri protokolu potrebovala nekaj pomoči. In ponudil ji jo je kar Obama sam.
Oglej si celoten članek

Pred večerjo se je ameriški predsednik Barack Obama rokoval z vsakim udeležencem posebej pred ameriško zastavo.

Medtem ko drugi udeleženci, med katerimi je bil tudi slovenski premier Borut Pahor, niso imeli težav s protokolom, je hrvaško premierko Jadranko Kosor zmedla velika rdeča torba. Z njo je prikorakala do Obame, ko pa se je bilo treba rokovati in pozirati fotografom, je torba postala odveč.

Obama je Kosorjevi takoj priskočil na pomoč in ji svetoval, naj torbico odloži v kot, nato pa sta se brez težav nastavila fotografom, o čemer danes poročajo vsi hrvaški mediji.

Kosorjeva je bila po srečanju tako navdušena, da je ameriškega predsednika prosila za avtogram. Obama se ji je podpisal kar na jedilnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.