Objavili pretresljiv posnetek trenutka, ko so prišli na kraj nesreče

Foto: youtobe
Foto: youtobe
Posnetek prikazuje padajočo "kroglo", ki je osvetlila nebo, nato goreče razbitine na tleh.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že o hudi letalski nesreči ukrajinskega potniškega letala, ki se je zgodila v Iranu, kmalu po tem, ko je letalo poletelo s Teherana. 

Mediji so objavili več posnetkov nesreče, iz katerih je razvidno, kako je ogenj obsijal nebo pri Teheranu. Pretreslivi so tudi posnetki, ki so nastali neposredno po strmoglavljenju letala na tleh. 

Nesreča Strmoglavilo letalo s 177 ljudmi. Preživelih ni.

Letalo tipa boeing 737 z okoli 180 ljudmi na krovu je strmoglavilo kmalu po vzletu z mednarodnega letališča Imam Homeini in je padlo na območje zahodno od prestolnice Teherana. 

Letalo, ki je bilo na poti v Kijev, popolnoma pogorelo - goreče ostanke na tleh prikazuje tudi zgornji video.

Pred tem je na nebu videti "gorečo kroglo", ki je razsvetlila nebo, preden je padla na tla.

Iranska državna televizija je poročala, da je letalo strmoglavilo zaradi tehnične napake, medtem ko so z ukrajinskega veleposlaništva sporočili, da ni indicev, da bi šlo za teroristični napad. Po prvih podatkih naj bi šlo za okvaro na motorju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.