Objavili simulacijo napada na Belo hišo

Na YouTubu se je pojavil posnetek napada Severne Koreje na poslopja ameriške vlade v Washingtonu, tudi na Belo hišo in Capitol.
Oglej si celoten članek

Posnetek je dolg nekaj več kot štiri minute, na YouTube pa bil naložen prek strani severnokorejske vlade.

Na začetku so prikazane fotografije različnega orožja, raket in vojaških vaj, na koncu postrežejo tudi s simulacijo napada na Belo hišo, ki vključuje napad, streljanje in eksplozijo. Kot kaže, gre za še eno provokacijo Severne Koreje.

Napeti odnosi

Pjongjang je znan po svoji bojeviti retoriki do Južne Koreje in ZDA, vendar jo v zadnjih dneh stopnjuje, kar vzbuja skrbi, da bi lahko prišlo do incidenta širših razsežnosti glede na to, da obe Koreji za prihodnji teden napovedujeta pomembne vojaške vaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.