Oblečen v čebelo najavil kandidaturo

Foto: You tube
Foto: You tube
David Derrien kandidaturo za predsednika najavil oblečen v čebelo. Če bo izbran, se bo boril za prepoved insekticidov.
Oglej si celoten članek

Enainštiridesetletni David Derrien, zaščitnik čebel, je najavil, da se bo, ko bo zbral 300 podpisov, aktivno vključil v bitko za predsednika Francije.

Derrien samega sebe opisuje kot edinega pravega kandidata biološke raznovrstnosti. Svojo kandidaturo je najavil v črno-rumenem kostumu čebele, z velikimi rumenimi očali in tipalkami. V svojo kampanjo naj bi mobiliziral vojake za zaščito okolja, ki bi mu pomagali pri boju proti pesticidom in kmetijskim kemikalijam.

Zaščitnik čebel je še dejal, da nima sovražnikov, ampak le nasprotnike, med katerimi izpostavlja biotehnološka podjetja, ki proizvajajo orožje za množično uničevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.