Oboroženi neznanci rešili zapornike

Foto: Žurnal24 Kako je uspelo zapornikom pobegniti, mehiške oblasti še preiskujejo.
Mehiške oblasti iščejo več kot petdeset zapornikov in skupino dvajsetih oboroženih moških, ki so osvobodili zapornike iz zapora v osrednji Mehiki.
Oglej si celoten članek

Skupina oboroženih moški je zgolj v petih minutah iz zapora v mehiški zvezni državi Zacatecas osvobodila 53 zapornikov. Po besedah guvernerja omenjene zvezne države Amalia Garcia Medine, je pri tem skupina uporabila deset avtomobilov, kljub oboroženosti pa niso streljali na nikogar.

Kor je še v izjavi dejal Medina, so bili zaporniki povezani s kartelom, ki se ukvarja s preprodajo drog na severu Mehike. Medtem so oblasti že zadržale direktorja zapora, dva nadzornika in 40 varnostnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.