Obrezovanje doma usodno za dojenčka

Foto: EPA Italijanski reševalni helikopter
Tokrat žrtev "domačega" obrezovanja petmesečni dojenček.
Oglej si celoten članek

V noči iz petka na soboto je v italijanski bolnišnici Sant'Orsola v Bologni umrl petmesečni dojenček, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

V bolničnico so ga v zelo slabem stanju s helikopterjem pripeljali v petek zvečer zaradi srčnega zastoja. Njegovi starši so namreč doma sami opravili obrezovanje dojenčka. Starša sta ganskega porekla.

Policijske preiskave še potekajo. V Italiji so sicer takšni primeri kar pogosti, prav decembra je prav tako zaradi posega obrezovanja doma umrl eden od dvojčkov iz Monterotonda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 13:59 26. Marec 2019.

    Vsem takšnim staršem , bi morali po črki zakona odvzeti otroke , njih pa po KZ zaradi težke telesne poškodbe …

  • 08:39 25. Marec 2019.

    ahahah idioti muslimanski

  • 07:10 25. Marec 2019.

    "Kaljamari" pač uveljavljajo svoje verske in druge pravice tudi v EU,ki jim seveda to dovoljuje tudi na načine,kot so obrezovanja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.