Obseden otrok ali samo dobro ravnotežje?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Več kot štiri milijone ljudi si je na Youtubu že ogledalo nočni posnetek malčka, ki kriče spleza na rob posteljice in tam obstane kar nekaj časa. Mnogi se sprašujejo, ali gre za avtentičen posnetek, drugi pa, ali so otroka obsedli zli duhovi.
Oglej si celoten članek

Posnetek deluje kot odlomek iz grozlivke, oziroma odlomek iz oddaje o paranormalnem. "Posnetek je naredila kamera za nadzor otrok. Noben otrok ni bil ranjen. Ne gre za mojega otroka," je napisala lastnica kanala, na katerem je objavljen.

Posnetek traja 53 sekund in kaže zelo razburjenega in jokajočega otroka, ki se ponoči povzpne na ograjo posteljice in ravnotežje zadrži celih 22 sekund. Nekajkrat se mu zasvetijo oči, zato deluje še bolj grozljivo. Ko malček pade nazaj v posteljico, za nekaj sekund izgine, zato mnogi menijo, da gre za montažo.

Veliko pa je seveda takih, ki se sprašujejo najbolj logično stvar: kje so bili otrokovi starši medtem, ko jih je tako klical?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:20 4. April 2016.

    zmontirano! jasno se vidi, da ga nekdo drzi za roko + otrok gleda v desno smer, od koder je oseba …

  • Do sedaj so se take stvari še vedno dale pojasniti. Kdor je pa pač nagnjen k verjetju v nadnaravno ipd …

  • 23:35 3. April 2016.

    Zdi se mi, da je nekdo malo preveč gledal Paranormalno in naredil eno strašljivo fotomontažo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.