Obsodbe s kamenjanjem ni bilo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poročila, da je judovsko rabinsko sodišče v Izraelu obsodilo psa na smrt s kamenjanjem, jeruzalemske sodne oblasti odločno zanikajo.
Oglej si celoten članek

Izraelski časopis Maariv se je opravičil za objavo novice in škodo, ki jo je s tem povzročil. "V judovskem zakonu ni nobene podlage za zlorabo živali," je za časnik povedal vodja sodišča Jehoshua Levin. Sodišče je v izjavi za javnost obsodbo psa zanikalo. "Pes je vstopil v stavbo in bil odstranjen iz nje," so zapisali.

O zgodbi so v nedeljo poročali izraelski in mednarodni mediji, vključno z BBC-jem. Vest o tem smo objavili tudi na naši spletni strani. Sodišče naj bi svojo odločitev utemeljilo s tem, da naj bi bil pes reinkarnacija odvetnika, ki je pred 20 leti žalil sodnika tega sodišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.