Obtožena, da je povozila HIV pozitivnega partnerja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Moški je čudežno preživel maščevalni napad svoje partnerke, ki ga je povozila z avtom, potem ko je izvedela, da je HIV pozitiven.
Oglej si celoten članek

Nadzorne kamere so posnele napad, do katerega je prišlo v Arizoni. Moški vozi kolo, ko proti njemu zapelje Ford Mustang, ga zadane in vrže v zrak, da poleti prek strehe avtomobila in pristane na vozišču. Medtem ko leži, pridejo drugi kolesarji in že čez nekaj časa vstane in odidte, a nima ravnotežja in pade. 

Zaradi napada, do katerega je prišlo že aprila, so aretirali 43-letno Misty Lee Wilke. Na njenem avtu so našli kri in lase žrtve ter barvo s kolesa.  

Sodna dokumentacija pravi, da je bil moški na kolesu njen partner in da je pred napadom izvedela, da ima HIV. 

Moški si je v napadu poškodoval vretence in glavo, njegova partnerka pa je obtožena poskusa uboja, pobega s kraja nesreče in napada s smrtonosnim orožjem. Izrekla se je, da ni kriva, poročanje ameriških medijev povzema Sky News. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:08 17. Junij 2016.

    Kuženje z hivom drugih, tako da ne poveš, je zame isto kot naklepni umor

  • 09:33 17. Junij 2016.

    Najprej morajo njega obtožiti za smrtonosen napad , saj je HIV smrtonosno orožje !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.