Oče do smrti zabodel lastna otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V nemški zvezni deželi Turingija je oče zabodel svoja lastna otroka do smrti, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Policija je 27-letnega očeta po incidentu pridržala.
Oglej si celoten članek

 Tragični dogodek se je zgodil v mestu Altenfeld v zvezni državi Turingija na vzhodu Nemčije.

Danes zjutraj se je mati otrok po nekaj dneh vrnila iz bolnišnice, kjer se je zdravila, in naletela na grozljiv prizor. Trije otroci in njihov oče so ležali v mlaki krvi. Kljub hitremu posredovanju reševalcev, je pomoč za dva od otrok prišla prepozno. 

Po poročanju nemških medijev, naj bi v hiši družinsko nasilje izbruhnilo že pred dvema dnevoma. Po poročanju Bilda so posredovali policisti in reševalci, mati otrok pa naj bi po tem dogodku z modrico na očesu in izpahnjeno čeljustjo pomoč poiskala v bolnišnici. 

Ali je oče oziroma morilec preživel, ni še znano. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.