Oče množičnega morilca zahteva odškodnino

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče Tima K., ki je pred tremi leti ustrelil 15 ljudi, od psihiatrične bolnišnice, v kateri se je zdravil njegov sin, zahteva 8,8 milijona evrov odškodnine.
Oglej si celoten članek

16-letni Tim se je sam odločil za zdravljenje na psihiatrični kliniki za otroke in mladostnike v Weinsbergu. Z zdravniki in terapevti je govoril tudi o svojih morilskih mislih in fantazijah. Ker pa ti po mnenju očeta družine niso zadostno posvarili in za Tima niso storili dovolj, jih bo tožil. Od njih zahteva odškodnino v višini 8,8 milijona evrov. Denar bo podaril družinam žrtev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:22 3. Januar 2013.

    ma jaz bi mu dal namesto odškodnine nagrado brezplačno zdravljenje v isti kliniki,kot se je zdravil sin.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.