Oče reševal otroke, na koncu utonil sam

Foto: Profimedia
Reševalci očetu sedmih otrok niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je na britanskem otoku prišlo do tragične nesreče, ki odmeva po vseh državi. Jonathan Stevens, sedemkratni oče, je pomagal svojim otrokom, ki so se V Barmouthu na severozahodnem Walesu v morju znašli v težavah.

Policijo in obalno stražo so na mesto dogajanja poklicali nekaj pred 14. uro, piše Sky News. Reševalci so nesrečnega očeta potegnili na kopno in ga prepeljali v bolnišnico Ysbyty Gwynedd, kjer pa je kasneje poškodbam podlegel. 

Oče je reševal dva izmed svojih otrok. Njegova partnerka Laura, s katero je imel štiri otroke, je po tragičnem dogodku povvedala, da z besedami i moč opisati, kako se počutijo. Ne le ona in njuni otroci, pač pa tudi njegovi ostali trije otroci iz prejšnjega razmerja. 

Podrobnosti tragičnega dogodka niso znane, ve se le, da sta se v težavah v vodi znašla dva otroka, ki ju je Stevens skušal rešiti. Pri tem je bil uspešen, a žal plačal s svojim življenjem. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 4. Avgust 2020.

    V VB je ogromno takšnih delomrznežev ,ki samo štepajo otroke zaradi doklad in neprofitnih stanovanj !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.