Oče umoril pet otrok

Foto: EPA
Foto: EPA
32-letnik priznal umore svojih petih otrok v starosti od enega do osmih let.
Oglej si celoten članek

Na neobičajno dogajanje je policijo prva opozorila mama petih otrok, ki ni uspela stopiti v stik z nekdanjim soprogom in očetom otrok 32-letnim Timothyjem Rayem Jonesom. 3. septembra je prijavila izginotje njega in otrok.

Jonesa so so policisti ustavili v nedeljo na kontrolni točki v južni zvezni državi Mississippi. Takoj so ga pridržali, saj je bil pod vplivom alkohola in drog.

Trupla zavita v vreče za smeti

Policisti so po tem, ko so v njegovem avtomobilu našli sledove krvi, belila in človeških tekočin, poklicali preiskovalce. Zločin je priznal. Kasneje je policiste kasneje odpeljal na kraj, kjer je trupla otrok ob cesti v sosednji državi Alabami pokopal. Trupla otrok so bila zavita v vreče za smeti, še poročajo ameriški mediji. Kako jih je ubil, zaenkrat ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.