Oče z nožem ubil dva otroka, tretji težko poškodovan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Oče z nožem ubil dojenčka in štiriletnega otroka, dveletna hči v kritičnem stanju. Poškodoval tudi soprogo in njeno mamo.
Oglej si celoten članek

Dva mrtva mala otroka, tretji v kritičnem stanju. To je posledica družinskega prepira na severu Francije, ki se je zgodil v noči iz petka na soboto.

Oče treh otrok, starih dva meseca, dve in štiri leta, je osumljen uboja dveh otrok. Policija je sporočila, da naj bi osumljenec z nožem pokončal dva otroka, dvoletno deklico pa je težko ranil v družinski hiši v mestecu na severu Francije Walincourt-Selvignyju.

Soproga in njena mati sta bili lažje poškodovani in so ju prav tako oskrbeli v bolnišnico v Cambraiu. Mati otrok naj bi mož udaril s sekiro, je pojasnil tožilec. Drugih očividcev dogodka ni.

Francoski mediji poročajo, da naj bi imel moški že 30 let psihološke težave. Po dejanju naj bi se poskušal ubiti, a so ga policisti še pravočasno prijeli.






Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.