Očividci posneli grozljivo nesrečo

Foto: Twitter Letalska nesreča v Dallasu Foto: Twitter Letalska nesreča v Dallasu Foto: Twitter Letalska nesreča v Dallasu
V ZDA sta med letalskim mitingom v Dallasu trčili dve letali ...
Oglej si celoten članek

Na posnetku spodaj se jasno vidi grozljiva nesreča, ki se je zgodila v soboto na spominski prireditvi v Teksasu. Kot poroča Zvezna uprava za letalstvo iz ZDA, sta strmoglavili dve letali iz obdobja druge svetovne vojne.

Foto: Twitter Letalska nesreča v Dallasu

Koliko ljudi je bilo na letalih, še vedno ni jasno, po prvih podatkih je življenje izgubilo šest oseb.

Foto: Twitter Letalska nesreča v Dallasu

Boeing B-17 Flying Fortress in Bell P-63 Kingcobra sta sodelovala na letalskem mitingu Wings Over Dallas letalskih sil. Kot je razvidno iz posnetka, sta trčila v zraku. Nesreča se je zgodila blizu letališča Dallas Executive, nekaj pred 13.30 po lokalnem času, je sporočila FAA.

Tridnevni dogodek so sicer organizirali je v čast dneva veteranov, ki je bil petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:24 13. November 2022.

    kako ga je zadel na praznem nebu. neverjetno. trdnjava je razpadla.

  • 17:22 13. November 2022.

    Rest in pieces, hehehe.

  • 13:14 13. November 2022.

    Norci na delu ! Američani itak !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.