Od molitev do pokolov

Foto: Reuters Danes mineva 101 leto od rojstva Matere Tereze. Dobitnici Nobelove nagrade, ki j Foto: Reuters Takole je občudovalec skočil na oder in začel objemati ameriško pevko Joe Jonas Foto: Reuters Množična molitev v zgodnjih jutranjih urah v Indiji ob ramadanu. V islamskem sve Foto: Reuters Množična molitev v zgodnjih jutranjih urah v Indiji ob ramadanu. V islamskem sve Foto: Reuters Francoski predsednik Nicholas Sarkozy je obiskal Novo Kaledonijo, otok v jugozah Foto: Reuters Japonski premier Naoto Kan ob odstopu na novinarski konferenci. Foto: Reuters Podporniki indijskega političnega aktivista Anne Hazareja, ki je bil pred kratki Foto: Reuters Ne, ne čakajo na pokojnine. Številni Rusi so danes navsezgodaj v Minsku čakali p Foto: Reuters Tudi o žalostnih stvareh moramo poročati. Na Tajskem se je zgodil bombni napad,
Sarkozy se mudi na majhnem otoku v Tihem oceanu, japonski premier je odstopil, v Indiji molijo ob spominu na 101. rojstni dan matere Tereze ... Več zanimivih dogodkov na današnji dan pa si oglejte in preberite v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:21 26. Avgust 2011.

    mati tereza je uzgajala le bedo v drugačnem svetu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.