Od Samoe do Havajev

Foto: EPA Burma Foto: EPA Dubaj Foto: EPA Berlin Foto: EPA Berlin Foto: EPA Berlin Foto: EPA Berlin Foto: EPA Berlin Foto: EPA Dunaj Foto: Reuters Praznovanje v Hong Kongu Foto: Reuters Praznovanje v Kuali Lampurju Foto: Reuters Praznovanje v Kuali Lampurju Foto: Reuters Praznovanje v Stuttgartu Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju Foto: EPA Vstop v novo leto v Sydneyju
Prvi v novo leto ob 11. uri po srednjeevropskem času na otoku Samoa, zadnji jutri ob 11. uri na Havajih.
Oglej si celoten članek

Prvi so v leto 2013 ob 11. uri po srednjeevropskem času prvi vstopili prebivalci otokov Samoa, Tokelau in Kiribati v Tihem oceanu. Uro pozneje se je leto 2013 začelo na Novi Zelandiji, nato pa še v Avstraliji, kjer so ga proslavili s tradicionalnim ognjemetom z znamenitega mosta Harbor Bridge v Sydneyu.

Odštevanje tudi v Sloveniji! Pošljite fotografije novoletnega utripa po spodnjem obrazcu!

Novo leto so že dočakali tudi na Japonskem, v Hong Kongu, Severni Koreji, Džakarti, Dubaju,  Moskvi in v evropskih mestih.

Prvič tudi v Mjanmaru

Na prostem so prihod novega leta prvič pričakali prebivalci budističnega Mjanmara, kjer so bila do sedaj javna zborovanja prepovedana, saj je bila država pod vojaško diktaturo.

Zadnji bodo v novo leto vstopili jutri ob 11. uri po srednjeevropskem času na Havajih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.