Odluščil se je strop, ranjenih pet otrok

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Simbolična fotografija.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Simbolična fotografija.
S stropa v vrtcu v Čakovcu je padel omet in lažje ranil pet otrok.
Oglej si celoten članek

Okoli 10. ure zjutraj je v vrtcu Veverica v Čakovcu s stropa padel omet, pet poškodovanih otrok pa so takoj prepeljali v klinični center. Enega je odpeljal rešilec, ostale pa starši. Policija je sicer sporočila, da gre večinoma za praske in da otroci niso v nevarnosti.

V času nesreče je bilo v prostoru 24 otrok, v celotnem vrtcu in jaslih pa 170. "Vsi smo pretreseni. Starši prestrašeni prihajajo po svoje otroke in jih vozijo domov. Dokler vrtec ne bo stoodstotno varen, otroci ne bodo prihajali v varstvo," je skozi solze povedala ravnateljica Sonja Kuhanec, poroča hrvaški 24sata.hr.

Nihče ne more v vrtec ali iz njega, prav tako nihče ne želi komentirati dogodka, dokler policija ne opravi svojega dela. Sicer naj bi bil vrtec Veverica eden novejših. Zgradili so ga v 90-ih in ga še niso obnavljali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.