Odnesla jih je kriza

Foto: Žurnal24 Irski premier Brian Cowen je ves čas nagovarjal volivce, naj podprejo Lizbonsko Foto: Žurnal24 Jose Socrates obžaluje izjave Janeza Janše. Foto: Žurnal24 Španski premier Zapatero bo v svojem drugem mandatu poskušal vladati brez podpor Foto: Žurnal24 Borut Pahor (Foto: Saša Despot) Foto: Žurnal24 Slovaška premierka Iveta Radičová trdi, da bi posojilo povečalo javnofinančni pr Foto: EPA George Papandreu. Foto: Žurnal24 Berlusconi je prepričan, da je pregon proti njemu politično motiviran. (Foto: Re
Kaj imajo skupnega Zapatero, Sócrates, Pahor in Radičová? Za vse je bila usodna finančna kriza v območju evra, ki jih je odpihnila s premierskih stolčkov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.