Odpoklic nevarnih Samsungov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Samsung je najavil odpoklic pametnih mobilnih telefonov Galaxy Note 7 in to le nekaj dni po uspešnem štartu na trgu. Vzrok je v bateriji telefona.
Oglej si celoten članek

Samsung se je za odpoklic telefonov Galaxy Note 7 odločil po tem, ko je prejel nekaj poročil o nevšečnosti z baterijami, ki jih je med polnjenjem nenadoma zajel ogenj.

Kot je danes sporočil Samsung naj bi doslej zabelečili 35 takšnih primerov; vzrok za nevšečnosti naj bi bile okvarjene baterije. Primer pri Samsungu še preiskujejo. Obljubljajo, da bodo v prihodnjih tednih tudi tistim, ki so že kupili ta model mobilnega telefona ponudili nov telefon.

Galaxy Note 7, ki so ga predstavili sredi avgusta letos, naj bi doslej prodali v milijon primerkih.

 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.