Odpoved zaradi penisa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Regionalni šolski odbor je suspendiral profesorja, ki je 12-letnikom zadal nalogo, da izdelajo moški spolni ud med erekcijo.
Oglej si celoten članek

Avstrijski časniki poročajo o primeru profesorja z ene izmed šol v mestu Waidhofen an der Thaya, ki so ga umaknili z delovnega mesta zaradi sporne naloge, ki jo je zadal učencem. Kot piše Local, so morali 12-letniki izdelati moški spolni ud med erekcijo.

Učencem se je naloga zdela zabavna, precej manj pa njihovim staršem, ki so nemudoma zahtevali reakcijo ravnatelja. Ravnatelj Roland Senk je medijem potrdil, da je bil 49-letni profesor prisoten v razredu, ko so učenci izpolnjevali njegovo nalogo, ogromen model penisa.

Regionalni šolski odbor se je po aferi odločil, da profesorja suspendira. Nekateri mediji poročajo, da je že dobil tudi odpoved.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.