Odpoved zaradi samozadovoljevanja na delovnem mestu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pilot družbe British Airways je dobil odpoved delovnega razmerja, potem ko so na spletu zaokrožili njegovi posnetki, s katerih je razvidno, da se samozadovoljuje v kokpitu potniškega letala.
Oglej si celoten članek

Na spletu je zaokrožilo več fotografij pilota, ki se med - domnevno - upravljanjem potniškega letala samozadovoljuje, poročajo britanski mediji. Na nekaj fotografijah je viden tudi pilotov spolni organ, na drugih porno časopisi in fotografije golih žensk na kontrolni tabli letala. Objavljene so tudi fotografije, na katerih je jasno viden njegov obraz, kar pristojnih pri družbi British Airways ni pustilo v dvomih, da gre za njihovega zaposlenega.

Po 26-tih letih dela za letalsko družbo je tako pilot ostal brez dela. Da je on na fotografijah, je sicer vztrajno zanikal. Kot menijo pristojni, so fotografije najverjetneje nastale tekom dolgega poleta, ne izključujejo pa niti možnosti, da so nastale v simulatorju letenja. Ne glede na to možnost so se odločili za odpoved delovnega razmerja.

Foto: Youtube Pilot samozadovoljevanje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:31 1. November 2016.

    Vsaka podobnost s sprehajalci kožic pri Adria airways je zgolj naključna :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.