Odpovejte vse načrte, prihaja 23. april

Foto: EPA
Foto: EPA
Na ta dan bo treba pogledati v nebo, opozarjajo.
Oglej si celoten članek

Spet so se oglasili David Meade in njegovi privrženci, ki napovedujejo konec sveta. "Sonce, Luna in Jupiter se bodo postavili v konstelacijo Device in začel se bo sodni dan. Še isto noč se bo na nebu pojavil skrivnostni planet Nibiru." Tako se glasi nova teorija zarote, na katero opozarjajo nekateri. Po tem datumu naj bi se začela vojna, vstal naj bi Antikrist in sledilo naj bi sedem temačnih let. 

David Meade je že večkrat napovedal apokalipso, poudarja Daily Mail. Apokalipsa naj bi se zgodila že na začetku lanskega leta, a je nato datum za nekaj mesecev premaknil. 

"Nibiru in druge zgodbe o oddaljenih skrivnostnih planetih so prevara, ki se širi prek spleta. Za njimi ni nobenih znanstvenih dokazov. Če Nibiru ali Planet X obstajali in se približevali Zemlji, bi astronomi že več let lahko spremljali njihovo gibanje," poudarjajo Nasini znanstveniki. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:48 19. April 2018.

    Berem in ne morem verjeti, kaj vse tlači našo zemljo. Včlanite se v "Flat earth society", tam se družijo ljubitelji …

  • 11:59 14. April 2018.

    A nebi tak članek pasal bolj v prvi april i ne na 23...mi pa ravno zapade v valutacijo en večji …

  • 08:57 14. April 2018.

    Apokalipsa se je že začela ! Gre za počasno iztrebljanje zemljanov po meri VLADARJEV SVETA .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.