Odprli nudistično restavracijo

Foto: Profimedia
Restavracija je vrata odprla 2. novembra.
Oglej si celoten članek

Šlo naj bi za prvo nudistično restavracijo v Parizu. Idejo o nudistični restavraciji sta uresničila brata Mike in Stephane Saada. 

Okna restavracije in vhod zakrivajo temne zavese, ki gostom omogočajo zasebnost. Gostje morajo ob prihodu v restavracijo v garderobi odložiti oblačila in telefone. 

O'naturel je prva tovrstna restavracija v Parizu, ki bo redno obratovala. Cene za jedi se začnejo pri 32 evrih. Verjamejo, da bo zanimanje za tovrstno izkušnjo, saj naj bi bilo v Franciji okoli 2,6 milijona nudistov, piše Local. 

Razkrili V 14 slovenskih restavracijah našli 230 litrov okuženih jajčnih izdelkov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.