"Odrezalo ji je nogo, vsepovsod je bila kri"

Foto: Profimedia
28-letnica se je potapljala, ko je prišlo do hude nesreče.
Oglej si celoten članek

"Bila sem na plaži in videla, kako oživljajo žensko na gliserju, s katerim so jo pripeljali na obalo. To je bilo nekaj res groznega, bila je brez noge in zelo krvavela. Oblečena je bila v potapljaško obleko, ni se premikala, bila je zelo bleda," je za hrvaški portal 24sata povedala ena izmed očividk grozljive nesreče, do katere je prišlo v sredo okrog 16. ure v Malinski na Krku.

Izkazalo se je, da je šlo za 28-letno Avstrijko, ki se je potapljala okrog 300 metrov od obale, vanjo je trčil 25-letni voznik gliserja iz Zadra.

"Povsod naokrog je bilo ogromno krvi, kot v grozljivki. Na plaži je bilo veliko otrok, nekateri so jokali zaradi prizora, vsi so bili prestrašeni. Tudi sama sem še vedno v velikem šoku," je dodala očividka.

Svet Na Krku gliser do smrti povozil 28-letno kopalko

Nujna medicinska pomoč je bila na prizorišču v desetih minutah, dekle brez zavesti so prepeljali na Reko, kjer pa ji žal več niso mogli pomagati.

S hrvaške policije so sporočili, da voznik gliserja ni bil opit, preiskava dogodka pa še vedno poteka.

Pri polni hitrosti Dalmacija: Slovenka padla iz čolna, njeno življenje na nitki

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:03 1. Avgust 2019.

    do danes nismo izvedeli imena tega fanta. Nikjer v medijih. a ni to zanimivo? Da ni sin kaksnega veljaka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.