Odstopil zaradi trojčka

Foto: Žurnal24 Čeprav je star že 86 let, je guverner indijske zvezne države Andre Pradeš, Naray
Indijo pretresa seks škandal, ki je s položaja odnesel guvernerja indijske zvezne države Andre Pradeš, Narayana Dutta Tiwarija.
Oglej si celoten članek

Neka televizijska postaja je namreč objavila video, v katerem se Tiwari s kar tremi ženskami predaja posteljnim radostim. "Poročilo televizije je napačno in zlobno. Z njim želijo le škoditi guvernerjevemu ugledu," so sporočili iz njegovega štaba. Čeprav je tudi Tiwari zanikal orgijo, so organizacije, ki se zavzemajo za pravice žensk, zahtevale njegov odstop. Guverner je svojo odstopno izjavo predsedniku poslal že v soboto. Kot razlog za odstop pa je navedel težave z zdravjem.

Televizija je še poročala, da je Tiwari eni od žensk v zameno za spolne usluge obljubil rudarsko koncesijo. Ker se dogovora ni držal, se je mladenka, ki je h guvernerju pripeljala še dve prijateljici, odločila razkriti afero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.