Odvetnica stranko zabodla v pisarni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Devetintridesetletno odvetnico je policija kmalu po napadu prijela.
Oglej si celoten članek

Ko je 34-letni moški v sredo prišel v pisarno svoje odvetnice, ni pričakoval, da bo pristal v bolnišnici. Devetintridesetletna odvetnica ga je iz za zdaj še nepojasnjenega vzroka napadla. 

Najprej mu je v rakijo, ki mu jo je ponudila, zlila nekakšno snov, ki pa očitno ni delovala tako, kot si je zamislila. Zaradi tega je prijela za nož in ga z njim ranila. 

Moškemu je uspelo pobegniti iz pisarne in poiskati pomoč v bolnišnici v Subotici, kjer so ga zadržali. Policisti so napadalko kmalu po dogodku prijeli. Proti njej bo stekel postopek zaradi poskusa uboja, poroča Blic. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.