Ognjena pošast se je spremenila v led

Foto: Youtube Od požara v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led Foto: Reuters Iz ognja v led
Gasilci so v torek potrebovali več ur, da so pogasili požar. Stavbo so že med gašenjem prekrile ledene sveče.
Oglej si celoten članek

Led je prekril skladiščno stavbo v južnem predelu Chicaga, potem ko so gasilci v torek popoldan najprej potrebovali več ur, da so pogasili ogromen požar.

"Gasilcem so zamrznile namočene jakne in kape, ledene sveče so jim visele s hlač in cevi," poročajo ameriški mediji o neobičajnem gašenju v Chicagu, ki so ga zajele izjemno nizke temperature.

Na videu je lepo vidno tudi, kako se je vodni curek, ki so ga gasilci usmerili v stavbo, spremenil v led.

Na pogorišču so ostali tudi z ledom prekriti tovornjaki in vse, kar je bilo shranjeno v skladišču ob stavbi.

Vzrok požara sicer še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.